Тріска для копчення Вільха та Бук "Koptimus" 2 кг
Для копчення рекомендується використовувати тирси та тріску дерев листяних порід: вільхи, бука, берези, дуба, очищені від кори. Тріска хвойних порід дерев, не підходить для копчення, позаяк копченості набувають гіркуватого смаку із токсичним запахом скіпидару, дегтя та непривабливий вигляд.
Чудово підходить для копчення абсолютно всіх продуктів. Ольхова тріска дає чистий густий дим, водночас не залишає гіркоти та кислоту на кінцевому продукті.
Видовжки під час царських дворів копчення їжі здійснювати на найчистішій породі деревини — Ольху.
Букова тріска чудово підходить для гарячого копчення будь-яких продуктів, а особливо для копчення м'яса. Завдяки щільності деревини букова тріска має малу витрату та дає чудовий чистий дим. Продукти в коптильні гарячого копчення на буковій тріскі виходять ароматними та красивими на вигляд.
Опис тріски для копчення Вільха та Бук
Країна виробник | Україна |
Застосування тріски | Для м'яса, для риби, для птиці, сиру, для сала |
Мінімальна фракція тріски | 8.0 (мм) |
Максимальна фракція тріски | 15.0 (мм) |
Вологість | 12.0 (%) |
Вага | 1 (кг) |
Додаткові характеристики |
|
Тип деревини | Вільха та Бук |
Мінімальне замовлення від 10 паковань.
Основні атрибути | |
---|---|
Упаковка | Поліпропіленовий плетений мішок |
Вологість | 12 % |
Максимальна фракція тріски | 15 мм |
Мінімальна фракція тріски | 8 мм |
Вага | 1 кг |
Застосування тріски | Для м'яса, Для риби, Для птиці, Для сиру, Для сала |
Країна виробник | Україна |
Тип деревини | Бук, Вільха |
Користувацькі характеристики | |
Виробник | Koptimus |
- Ціна: 140 ₴
- Мінімальне замовлення: 3 шт.