Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Тріска для копчення букова
Букова тріска чудово підходить для гарячого копчення будь-яких продуктів, а особливо для копчення м'яса. Завдяки щільності деревини букова тріска має малу витрату та дає чудовий чистий дим. Продукти в коптильні гарячого копчення на буковій тріскі виходять ароматними та красивими на вигляд.
Характеристики
Країна виробник | Україна |
Застосування тріски | Для м'яса, для риби, для птиці, сиру, для сала |
Мінімальна фракція тріски | 8.0 (мм) |
Максимальна фракція тріски | 15.0 (мм) |
Вологість | 12.0 (%) |
Вага | 1 (кг) |
Додаткові характеристики | |
Тип деревини | Бук |
Мінімальне замовлення 10 пакетів.
Основні атрибути | |
---|---|
Упаковка | Поліпропіленовий плетений мішок |
Вологість | 15 % |
Тип деревини | Бук, Вільха |
Максимальна фракція тріски | 15 мм |
Мінімальна фракція тріски | 8 мм |
Вага | 1 кг |
Застосування тріски | Для м'яса, Для риби, Для птиці, Для сиру, Для сала |
Країна виробник | Україна |
- Ціна: 69 ₴